Πώς ξέρω ότι έδρασε αποτελεσματικά;

Ξέρετε ότι το ellaOne® έδρασε αποτελεσματικά όταν έρθει η επόμενη περίοδός σας. Μετά τη λήψη του ellaOne®, οι περισσότερες γυναίκες έχουν κανονική περίοδο, την αναμενόμενη στιγμή. Αλλά σε ορισμένες, η περίοδος μπορεί να έρθει αργότερα ή νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Εάν η περίοδός σας καθυστερήσει για περισσότερο από 7 ημέρες, ή η αιμορραγία είναι ασυνήθιστα μικρή ή ασυνήθιστα μεγάλη, ή έχετε συμπτώματα όπως κοιλιακούς πόνους, ναυτίες, εμετούς ή πόνους στο στήθος ή έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για τυχόν εγκυμοσύνη, κάντε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Έγκυος μετά το ellaOne®;

Εάν πήρατε κατά λάθος το ellaOne® κατά τη διάρκεια κύησης, ή μείνατε έγκυος παρά τη λήψη του ellaOne®, η HRA Pharma (κάτοχος της αδείας του ellaOne®) θα ήθελε να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη σας. Για τη διατήρηση του απορρήτου σας, οι πληροφορίες είναι ανώνυμες. Μπορείτε να δώσετε τις πληροφορίες αυτές στο www.hra-pregnancy-registry.com, ή να ζητήσετε από τον γιατρό σας να το κάνει εκ μέρους σας.  Σας συνιστάται θερμά να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας όσο το δυνατό νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.